Hingarden Stall

Buitenritten

Ontdek het prachtige landschap van Noorwegen te paard!

Buitenritten en dagtochten kunnen op verzoek worden georganiseerd.

De ritten gaan door de prachtige en adembenemende natuur van Hornindal, door bossen, beekjes en bergen.

Het terrein kan ruw zijn, dus rijervaring is vereist. (Je dient controle te hebben over je paard in stap, draf en galop.)Â

Extra informatie :

Meer Info

Datum :

Alleen op afspraak

Locatie :

Hingarden Stall
Grendavegen 309
6763 Hornindal

Aantal Personen :

Max 5 per rit

hingardenstall@gmail.com

Boek nu een van onze onvergetelijke ritten!

Een Noorse ervaring om nooit meer te vergeten!

  • Buitenrit 1,5 uur: Dit is een rit die door de bossen van Tomasgard gaat, een gebied met veel bossen en een paar mooie vergezichten. Tijdens deze rit wordt er eigenlijk alleen maar gestapt vanwege het vele klimmen en dalen tijdens de rit. Bij terugkomst sluiten we af met een hapje en een drankje, dat bij de prijs is inbegrepen.

Â

  • Buitenrit 2,5 uur: Deze rit gaat door een prachtig dal, Eline verteld tijdens deze rit over de historie van de kleine boerenhuisjes die in het dal staan. Tijdens deze rit is er de mogelijkheid om te draven en galopperen, als dit gewenst is. Bij terugkomst sluiten we af met een hapje en een drankje, dat bij de prijs is inbegrepen.
  • Dagtochten: De dagtocht duurt in totaal 5 uur. Er zijn verschillende mooie routes mogelijk tijdens deze rit. Op deze rit kan er naar wens gedraafd en gegaloppeerd worden, maar 90% van de rit zal toch wel in stap zijn. Onderweg geven we de paarden een uur rust en genieten de ruiters van een heerlijke picknick. Bij terugkomst sluiten we af met een drankje, dat bij de prijs is inbegrepen.
  • 3-daagse trektochten:

In de zomermaanden (juni-juli-augustus) zijn er op afspraak mogelijkheden voor 3-daagse trektochten.

Op de eerste dag wordt bepaald welk paard het best bij welke ruiter past. En dit zal het paard zijn waarmee je een onvergetelijk avontuur aangaat. De rit gaat voornamelijk over de bergen en dalen rondom Honindal.

Als het weer het toelaat, overnachten we in tenten. Of voor de liefhebbers buiten onder de sterrenhemel. Bij slecht weer zullen we besluiten terug te rijden naar de boerderij, waar we in de kantine kunnen overnachten. Uit ervaring is gebleken dat het geen pretje is om tijdens de regen in een tentje te overnachten. De avonden zijn erg lang als je die in een klein tentje dient door te brengen. En je natte rijkleding zal de volgende dag nog niet droog zijn. En er is niets zo vervelend dan je natte kleren weer aan te moeten trekken.

De trektocht omvat: • 2 overnachtingen • 2x ontbijt • 2x lunch • 2x diner • We serveren geen alcohol.Â

Je bent een dag voor en na de trektocht welkom om bij ons in de kantine te overnachten. Dit zit bij de prijs in.

Wij kunnen je in overleg en tegen een vergoeding ophalen vanaf het vliegveld Ørsta/Volda.Â

Belangrijke dingen om mee te nemen zijn • regenkleding • cap (verplicht) • stevige, hoge schoenenÂ

Let op :

We willen onze paarden gezond houden. Daarom hanteren we een maximaal gewicht van 90 kilo op het paard. En we nemen alleen ervaren ruiters mee. Je dient een goed balans te hebben en controle te hebben over het paard in stap, draf en galop.

We vertrouwen op je eerlijkheid.

Maar bij twijfel kunnen we je vragen om op een weegschaal plaats te nemen. Als je zwaarder blijkt te zijn dan 90 kilo, zijn we helaas genoodzaakt om je te weigeren.

Ook als blijkt dat je ervaring niet toereikend is, kunnen we weigeren om je mee te nemen.

De activiteit dient dan echter wel betaald te worden vanwege de reservering en voorbereiding.

Hingarden Stall

Impressie

Enthousiast geworden?

Boek nu via onderstaande knop een buitenrit!

Contact

Boek nu bij ons een rit!

Voor een onvergetelijke ervaring